YRITYSPOLKU

SeedFund tarjoaa tukea liikeidean täsmentämiseen ja auttaa sinua esimerkiksi liiketoimintasuunnitelman viimeistelyssä. Ota rohkeasti yhteyttä niin katsotaan yhdessä millaista tukea voimme sinulle tarjota!

  1. YHTEYDENOTTO - tästä kaikki alkaa. Ole meihin yhteydessä ja kerro lyhyesti unelmistasi ja ideoistasi niin voimme edetä seuraavaan vaiheeseen. 

  2. IDEAN JA ITSENSÄ ESITTELY - ensimmäinen yhteinen tapaamisemme. Tässä vaiheessa tutustumme toisiimme ja ideoimme yhdessä liiketoimintaa unelmiesi pohjalta.

  3. AIVORIIHI - tässä vaiheessa käymme toden teolla ideasi kimppuun ja työstämme sitä yhdessä kohti liiketoimintasuunnitelmaa.

  4. LIIKETOIMINTASUUNNITELMA - tässä vaiheessa vastuu siirtyy entistä enemmän sinulle, tuleva yrittäjä, kun laadit unelmiasi tukevan liiketoimintasuunnitelman. Älä huolehdi, autamme sinut maaliin.

  5. YRITYKSEN PERUSTAMINEN - tässä vaiheessa autamme sinut yrittämisen alkuun. Käytettävissäsi ovat koko United Foundersin osaaminen, toimintamallit ja resurssit.

  6. TUETTU KASVU JA ITSENÄISTYMINEN - tuemme yritystäsi strategisten tavoitteiden saavuttamisessa ja vaiheittain tapahtuvassa itsenäistymisessä.

Made with ‌

Web Site Creation Software