Rideal

Rideal on uusi ja innovatiivinen taksipalvelu, jossa asiakas ja kuljettaja yhdessä päättävät taksikyydin hinnan. Palvelu lanseerattiin ensimmäisenä Hangossa ja Raaseporissa alkukesästä 2021.

Lue alta yrityksen toimitusjohtaja Tero Mäkelän haastattelu ja tutustu tarkemmin Ridealin nettisivuilla!

Rideal-taksi-aina-oikeaan-hintaan
Rideal-sovellus
Rideal

Tero Mäkelä, Ridealin toimitusjohtaja:

Rideal on uudenlainen taksinvälitysjärjestelmä. Rideal avattiin Hangossa ja Raaseporissa toukokuun lopussa 2021. Tavoite on laajentua isommille markkinoille syksyn 2021 aikana.

Ridealin kaksi pääpointtia ovat hinta ja laatu. Järjestelmä ei määritä taksikyydin hintaa vaan tarjoaa palvelun hinnan muodostamiseen suoraan asiakkaan ja kuljettajien välillä. Prosessi on helppo, nopea ja turvallinen, ja takaa sen että jokainen kyyti ajetaan markkinahintaan.

Järjestelmään on myös sisäänrakennettu niin sanottu laatuluuppi, millä tarkoitetaan sitä, että hyviä asiakasarvioita saaneet kuljettajat saavat enemmän kyytejä ja sitä kautta tienaavat enemmän. 

Aloitimme keskustelut United Founders SeedFundin kanssa kesällä 2020. Varsinaisesti tuotekehitysprojekti käynnistyi syksyllä ja siitä eteenpäin ei tekemisestä sitten olekaan ollut puutetta. SeedFund on tukenut Rideal-kehitystä laaja-alaisesti alkaen aivan käytännöllisistä asioista kuten yrityksen perustamiseen ja tarvittaviin sopimuksiin liittyvien yksityiskohtien huomioimisesta sekä toimistotilojen ja muiden resurssien tarjoamisesta yrityksemme käyttöön.

Itse koen, että suurin hyöty on kuitenkin ollut kannustava sparraaminen, asioiden positiivinen kyseenalaistaminen ja uusien ideoiden jatkuva esille nostaminen. Ilmapiiri on ollut sekä tehokkaaseen tekemiseen että luovaan työhön kannustava. Tästä on hieno jatkaa eteenpäin.

Made with ‌

Mobirise.com