Griprose

Griprose on kiinnitysratkaisu jollaista ei ole aikaisemmin nähty. Se mahdollistaa kiinnitykset ja irrotukset muutamassa sekunnissa.

Alta löydät kuva- ja videomateriaalin lisäksi myös yrityksen toimitusjohtaja Sami Ylikahrin haastattelun. Scrollaa siis alaspäin ja tutustu tarkemmin!

grip-rose

Video: Protocorner

Lisää esimerkkejä Griprosen käytöstä löydät Griprosen
YouTube-kanavalta!

Sami Ylikahri, Griprose Oy:n toimitusjohtaja:

Tuotteemme on vallankumouksellinen kiinnitysratkaisu Griprose, joka mahdollistaa nopeat kiinnitykset ja irroitukset. Griprose koostuu uros- ja naaraskappaleesta
(Grip ja Rose). Griprosea voidaan käyttää esimerkiksi sähkö- ja dataliittyminen tai valaisimien kytkemisessä tai lähes missä tahansa asiassa, jossa toistuva kiinnittäminen ja irroittaminen on ensiarvoisen tärkeää. Griprose on kiinnitystekniikka, ja käyttö yhdessä adapterien kanssa tekee siitä tuotteen.

Liityimme SeedFundin yrittäjien joukkoon nyt syyskuussa 2019. SeedFundin porukka vakuutti meidät osaamisensa lisäksi henkilökohtaisella ja ihmisläheisellä otteellaan. Yhteisöllä on käytössään varsin laaja osaamisalue, jota voimme hyödyntää. Tiedämme itse suhteellisen hyvin, missä me (Griprose) olemme erinomaisia ja mitkä taas ovat heikkouksiamme. SeedFundin avulla saamme kehitettyä heikkouksistamme vahvuuksia sekä pohdittua asioita laajemman verkoston kesken. Tämä on meille ensiarvoisen tärkeää.

Odotan yhteistyöltä SeedFundin kanssa aktiivista sparraamista ja haastamista liiketoiminnan linjausten ja suuntausten valinnassa. Isommassa porukassa on isompi voima.

Loppuvuoden tavoitteenamme on rakentaa Griprosen organisaatiota edelleen sekä suunnitella myynnin ja markkinoinnin toimenpiteitä. Tiimillämme on todella hyvä fiilis päällä ja näen, että tarvitsimme ulkopuolisen toimijan aktivoimaan ajatteluamme.

Created with Mobirise ‌

Free Web Page Maker